1.900 zonnepanelen op dak Nering Bögel in Weert

WEERT – Het Weerter bedrijf Nering Bögel heeft haar daken beschikbaar gesteld voor het plaatsen van ruim 1.900 zonnepanelen. Dit in samenwerking met WeertEnergie en Gemeente Weert.

Deze panelen worden momenteel door Solar Weert geïnstalleerd, verdeeld over 3 daken. Het bijzondere aan dit project, naast een milieuvriendelijke oplossing voor het energieverbruik, is dat één dak volledig wordt gebruikt om de mensen met een smalle beurs te ondersteunen in hun energiekosten in de Gemeente Weert. Onlangs werden de vuisten gedrukt tussen Richard Janssen (eigenaar Nering Bögel), peter gloudi en Jan Scholts (Weert Energie) op dit prachtige initiatief.

Vorig artikelIn memoriam: Jo Berckmans
Volgend artikelKarin Krol lid van de raad van bestuur van het Laurentius Ziekenhuis Roermond