Roermondjes, full of stories

20 locaties in de stad

Foto: LinkedIn | Kim Leurs

ROERMOND – Roermondjes full of story’s werd afgelopen zondag officieel geopend door wethouder Ferdinand Pleyte.

Een project dat is gerealiseerd door mensen met een hart voor cultuur, de binnenstad, Remunj en elkaar! Ontdek de verrassende verhalen van Roermond! De cultuur, de geschiedenis en de bruisende stad. Ga je naar Roermond toe? Dan kun je die verhalen ontdekken op twintig plekken in de binnenstad, aan de hand van de Roermondjes-app, in je eigen tempo. De route kun je zelf uitstippelen. Scan de gehele bordjes met je telefoon en er gaat een wereld voor je open.

Wil je ook de verrassende verhalen van Roermond ontdekken? Bekijk de website weareroermond.nl of download de app.

Vorig artikelCorona besmette reizigers geland in Airport Eindhoven
Volgend artikelAngelustorentje van Weerter paterskerk geschilderd