Corona besmette reizigers geland in Airport Eindhoven

Eindhoven Airport

EINDHOVEN – Nog eens drie mensen zijn vorige week geland op Eindhoven Airport met het coronavirus onder de leden. Volgens een woordvoerster van de GGD Brabant-Zuidoost zaten de drie op verschillende vluchten die op verschillende dagen zijn aangekomen.

De drie passagiers hebben zich na aankomst laten testen bij de GGD. De gezondheidsdienst is een bron- en contactonderzoek gestart om te achterhalen met wie ze in aanraking zijn geweest, aldus de woordvoerster na berichtgeving hierover door Omroep Brabant, zo meldt ‘De telegraaf’ gisteren.

De drie besmettingen komen bovenop zeven soortgelijke gevallen. Daarbij ging het om zeven passagiers met corona die in juni verspreid over zes vluchten aankwamen op het Eindhovense vliegveld.

De GGD vraagt de contactgegevens op bij de desbetreffende luchtvaartmaatschappijen. Mensen die tijdens de vluchten in de buurt van de besmette passagiers zaten, wordt gevraagd twee weken in quarantaine te gaan.

Vorig artikelNieuwe campagne DNA van Weert
Volgend artikelRoermondjes, full of stories