Veertien bankjes met een verhaal verspreid over de gemeente Kinrooi

Een leuk initiatief in het kader van de zomerse staycation

KINROOI – Vanaf deze week heeft staycation in Kinrooi er weer een extra troef erbij. Op veertien zitbanken verspreid over de gemeente kan iedereen even verpozen, een QR-code scannen en ter plaatse genieten van een verhaal dankzij Het Bankje, een initiatief van Open Doek om je culturele honger te stillen in coronatijd.

Wethouder van cultuur Mark Hoedemakers: Ook het amateurtheater lijdt zwaar onder de coronacrisis. Omdat de theaterhonger bij de liefhebbers blijft knagen, lanceert Open Doek een project dat voldoet aan alle coronaregels en waar Kinrooi graag deel van uit zal maken. Het project draagt de naam Het Bankje, naar een idee van Wim Chielens. Het is een reeks podcasts die deze zomer over heel Vlaanderen te beluisteren zal zijn via een QR-code op een zitbank. Dat kan in het centrum zijn, in een natuurgebied of om het even waar…

Vorig artikelLeegstandspercentage winkels tot 15% in Brabant
Volgend artikelVoor het eerst aantal coronabesmettingen in Nederland weer gegroeid