Vernieling plantentorens in Ospel

OSPEL – Afgelopen nacht hebben onbekende(n) gemeend om enkele mooie plantentorens in Ospel te moeten vernielen. Twee van de met zorg en liefde onderhouden plantenjuweeltjes, door een groep vrijwilligers, hebben het deels moeten ontgelden door baldadigheid.

Op de O.L. Vrouwenstraat lagen enkele planten ter hoogte van het Aerthijsplein kapot op straat. Men heeft ook geprobeerd de wegversmalling ‘op te fleuren’ om daar plantjes neer te leggen. Bij de plantentoren ter hoogte van Café De Prins zijn planten weggehaald en vervolgens op een geparkeerde auto gezet op de Reijndersweg. Niet handig…

Heeft u afgelopen nacht iets gezien of gehoord? Dan komen wij graag met u in contact. Ook de verantwoordelijke(n) mag/mogen zich bij ons melden. Samen lossen we het op een nette manier op. Heeft er zich vóór dinsdag niemand gemeld? Dan zullen we overwegen om aangifte te doen van deze vernielingen bij de politie.

Sinds enkele jaren fleuren de plantentorens de kern van Ospel op. Het onderhoud is in handen van een enthousiast team vrijwilligers. Zij zorgen ervoor dat deze prachtige bakken er mooi bij blijven staan. Laten we met z’n alle hieraan bijdragen en respecteren.

Enkele nieuwe reservekandidaten voor bij het onderhoudsteam zijn van harte welkom. Heb je 1 á 2 uurtjes per 2 weken tijd om even mee te helpen met het onderhoud van deze bloemenjuweeltjes? Meld je dan aan als vrijwilliger bij Jan Smeets 06 50424459. Hij geeft jou graag meer informatie. Je hebt hiervoor géén groene vingers nodig.

Vorig artikelMogelijk paracetamol met kankerverwekkende stof op Nederlandse markt
Volgend artikelBAL PRESENTEERT AMERIKAANSE FORWARD