Albert Heijn muntpassage krijgt zelfscan kassa’s

Foto's via instagram @AH1522weert

WEERT – De Albert Heijn in de muntpassage is druk bezig met het installeren van zelfscan kassa’s.

Albert Heijn kent 3 varianten van de zelfscan. In dit geval gaat het om de Scan&Go. Scan je producten als je bij de betaalpaal staat en reken direct af. Ideaal voor de kleine boodschap! Bij het uitgangspoortje scan je tot slot de barcode op je kassabon, waarna het poortje opent.

Snel en makkelijk zelf je boodschappen scannen en betalen.
Wil je weten in welke winkels je kan zelfscannen? Ga naar ah.nl/winkels, klik links in de legenda op “Filteren op services” en vink daar de optie “Zelfscan” aan. Zo krijg je een handig overzicht van alle winkels waarin je AH Zelfscannen kan gebruiken. Er zijn drie varianten: Scan&Go, Zelfscannen met de handscanner en mobiel scannen.

De voordelen op een rijtje:

  • Je kan direct jouw boodschappen inpakken
  • Je ziet altijd het totaalbedrag en korting
  • Je bent supersnel klaar met afrekenen