Belastingspreekuur houdt weer invulmiddagen

WEERT – Bewoners uit Weert die geen lid zijn van een vakbond kunnen terecht bij het belastingspreekuur van Punt Welzijn voor het invullen van de belastingaangifte over 2019. Het aanbod is bedoeld voor mensen met een inkomen op of rond het sociaal minimum.

Op dit moment kun je weer een afspraak maken voor een invulmiddag. Deze zijn op vrijdag 3 en 10 juli, en alleen op afspraak te bezoeken. We houden uiteraard rekening met de maatregelen zoals die nu gelden, dus we houden voldoende afstand, geven geen hand enz. Voel je je niet helemaal lekker? Bel dan je afspraak af.

Om een afspraak te maken voor het invullen kun je mailen naar: [email protected] (mail ook je telefoonnummer). Er wordt dan beoordeeld of je in aanmerking komt voor een invulmiddag. Je moet contant betalen bij het spreekuur en daarnaast moet je een aantal formulieren meenemen:

  • bewijs van inkomen,
  • bewijs spaargeld/vermogen (eigen woning en/of bewijs van schuldregeling, indien van toepassing),
  • Digid-code (info: digid.nl).

    Tijdens de invulmiddag staat een deskundige vrijwilliger voor je klaar om samen met jou de aangifte in te vullen. De kosten voor het invullen van de aangifte zijn: aangifte inclusief (eventuele) vervolgafspraak €15.00 voor één persoon (één jaargang) en €20,00 voor fiscaal partners (één jaargang).

Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met Punt Welzijn, bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur via telefoonnummer 0495-697900. Informatie over het belastingspreekuur is ook te vinden via www.puntwelzijn.nl.