Heb je een groen hart en vind je het belangrijk dat iedereen een eerlijke kans krijgt?

WEERT – GroenLinks Weert ontmoet graag mensen met een groen hart op hun tweede bijeenkomst woensdag 1 juli. 

Gedurende afgelopen maanden heeft een aantal actieve werkgroepleden van GroenLinks Weert zich verdiept in thema’s als cultuur, opvang van vluchtelingen, armoede, energietransitie en de Weerter landbouwvisie. Graag zouden ze hun visie op deze thema’s met jou willen delen. Ook zijn ze benieuwd om te horen welke thema’s jou na aan het hart liggen en waar volgens jou onze prioriteit naartoe moet gaan.

Ook zijn ze op zoek naar mensen die GroenLinks op een goede manier kunnen gaan vertegenwoordigen binnen de gemeenteraad. We kunnen ons voorstellen dat je graag eerst meer wilt leren over wat het raadswerk inhoudt. Daarom zullen we vanaf 11 juli 2020 een cursus aanbieden van drie zaterdagen waarop je hierover meer kunt leren.

Hebben ze je interesse gewekt? Wil je meer weten? Kom dan vooral naar hun bijeenkomst op woensdagavond 1 juli. Deze keer ontmoeten we elkaar tussen 19:45 en 21:30 uur in het Keenter Hart, Sint Jozefskerkplein 3, 6006 ZH te Weert.

Iedereen is welkom. Dus je bent ook vrij om iemand mee te nemen. Toegang is gratis en bij aankomst zal er koffie en thee voor je klaar staan.

Om te kunnen voldoen aan de Corona regels is het verplicht om je vooraf aan te melden via onderstaande link:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf6y_FqYhRHvX7z-i_cM4S5VWWggG2Yzkb8jwG4Xs8ioEmqug/viewform?usp=sf_link

Mocht je om wat voor een reden dan ook verhinderd zijn maar ben je wel geïnteresseerd?

Aarzel dan niet om contact op te nemen met Marieke Manders, email: [email protected], tel: 06 82 89 88 87.

Vorig artikelDe ETF-Group neemt SOIOS B.V. over
Volgend artikelVluchtelingenWerk Zuid-Nederland start per 1 juli de fysieke inburgeringslessen weer op