Doe mee met de online pubquiz ‘Ik hou van Leudal!’ en win mooie prijzen!

LEUDAL – Voor het eerst in de geschiedenis van Leudal organiseert de gemeente een online pubquiz. Het wordt een gezellige avond vol gekke vragen, weetjes en verrassingen over het buitengebied van Leudal. Je kunt meedoen vanuit huis, lekker op de bank. Samen of alleen. Alles kan. En er zijn mooie prijzen mee te winnen. Dus doe mee!

De online pubquiz vindt plaats op woensdag 1 juli van 19:30 tot ongeveer 20:45. Vanaf 19:00 is de online ontvangst. Deze pubquiz is vooral leuk om sámen te doen. Woon je in één huis dan kruip je samen op de bank. Zo niet, dan speel je coronaproof door met elkaar te bellen of appen over de antwoorden op de vragen. In beide gevallen geeft de teamcaptain de antwoorden door.

Twee schermen
Iedere speler of team heeft een internetverbinding en twee schermen nodig. Dit kunnen laptops, pc’s of tablets zijn. Op het ene scherm volgen deelnemers de quiz. Op het andere worden de antwoorden op de vragen ingevuld.

Aanmelden via facebook
De online pubquiz wordt gefaciliteerd door Upbeatles. De link naar de quiz en het antwoordformulier zijn vanaf één dag voor de uitzending te vinden op hun You Tube-kanaal. Wil je meedoen meld je dan alvast aan via het evenement Pubquiz van de gemeente Leudal op facebook.

Over het buitengebied
De online pubquiz ‘Ik hou van Leudal’ is een initiatief van de gemeente Leudal. De gemeente werkt op dit moment aan de omgevingsvisie. In dat kader praat de gemeente met inwoners en ondernemers over hun beleving van en wensen voor het buitengebied. Met het buitengebied bedoelen we alles wat niet bebouwde kom is (ofwel onze 16 woonkernen). In het buitengebied wonen mensen en vinden we natuur, toerisme/recreatie, landbouw en andere werkgelegenheid. Alles bij elkaar hebben we het over zo’n 15.000 ha van onze gemeente.