Soccer Talentino’s voetbalkamp

STRAMPROY – Kom trainen als een Talentino. De leukste zomerinvulling van 2020 in limburg op de velden van Brevendia in Stramproy. Beginner of gevorderd, keeper of speler: het maakt niet uit. Iedereen is welkom in de zomervakantie. Leeftijdscategorie van 6 t/m 16 jaar.

Op de velden van Brevendia in Stramproy ontwikkelen kinderen zich met het uniek Soccer Talentino trainingsprogramma. Ze ontmoeten én krijgen training van (oud-) profvoetballers, krijgen individuele begeleiding van gediplomeerde trainers en voetballen dagenlang met leeftijdsgenoten die net zoveel van voetbal houden als zij.

“Voetbal is passie en mijn passie is voetbal” Soccer Talentino’s
Hier trainen wij jongeren met een bepaalde visie om hun t.i.p.s. te verbeteren (techniek, inzicht, persoonlijkheid en snelheid). Wij trainen spelers om het beste uit zichzelf te halen. Spelers worden op leeftijd ingedeeld, zodat er een eerlijke verdeling ontstaat waarin iedere individuele speler zich optimaal kan ontwikkelen. Iedere training behandelen we een specifiek thema op technisch, tactisch en fysiek vlak. We pakken elk thema aan vanuit een doordachte methode.

T.I.P.S:

  • Techniek
  • Inzicht
  • Persoonlijkheid
  • Snelheid

Inschrijven voor ons voetbal zomerkamp van 13 t/m 17 juli kan via onze website: www.soccertalentinos.nl

Zorg dat je erbij bent want VOL=VOL.

Vorig artikelVan Kaathoven nieuwe inzamelaar huisvuil in Weert
Volgend artikelENZUID – Uitnodiging online top 24 juni: Groene Chemie, Nieuwe Economie