NIEUWE TALENTSPONSOR BIJ BASKETBAL ACADEMIE LIMBURG

ADVIES ANNO NU NIEUWE TALENTSPONSOR

Ook in deze tijd zijn er ondernemers die geloven in Basketbal Academie Limburg en onze mooie organisatie ondersteunen! Zo ook boekhouder ‘Advies Anno Nu’, die zich vanaf dit seizoen aansluit bij de businessclub als talent sponsor. De talentsponsor geeft een talent in de academie de kans om kosteloos deel te nemen aan de academie.

Advies Anno Nu is DE boekhouder voor de kleine ondernemer en zorgt ervoor dat je financiën op orde zijn en blijven, ze praten met je in gewone mensentaal, je kunt ze 24/7 bereiken met AL je vragen en je betaalt een vaste prijs. De klanten van Advies Anno Nu komen uit heel Nederland. Kijk voor meer informatie op: www.adviesannonu.nl

Welkom bij de club, Advies Anno Nu!

Ook interesse om talentsponsor te worden? Mail voor meer informatie naar: [email protected]

Vorig artikelBurgemeester Ina Leppink-Schuitema en Wereld Bloeddonordag in WeertFM Take Away
Volgend artikelHeijmans verliest kort geding tegen gemeente Weert: 9133 mails niet vernietigd