Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man zoekt vrijwilligers voor kinderworkshops

WEERT – Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man is er voor iedereen. Ze laten graag zien wat er groeit en bloeit in onze eigen omgeving. Ook deelt de IJzeren man hoe ze met al dat moois zorgvuldig kunnen omgaan, zodat volgende generaties hier ook van kunnen genieten. Speciaal voor de jongsten onder ons organiseren zij daarom deze zomer  workshops, allemaal rond de thema’s natuur, milieu, duurzaamheid en gezondheid. We willen in de eerste week van de zomervakantie samen op Natuur Avontuur gaan! En daar hebben ze jouw hulp bij nodig…

Natuur- en Milieucentrum IJzeren man zoekt jou!
Weet jij iedere plant te benoemen of verbaas je iedereen met je dierenkennis? Heb je hart
voor het milieu en de toekomst van onze planeet? Is gezondheid jouw expertise? En kun je
goed met kinderen omgaan? Dan kun je onze jongste generatie tijdens een workshop hier op een leuke manier iets over leren! Het gaat om leerlingen in de basisschoolleeftijd. De inhoud van de workshops staat nog niet vast, maar denk aan houthakken, kriebelbeestjes
ontdekken, regenmeters knutselen… Of misschien heb je zelf een beter idee! Wil je geen
workshop geven maar wil je ze wel ondersteunen? Dat kan! Alle hulp is welkom.

Wat bieden we jou? Een gezellige ochtend of middag in de Weerter natuur, vanuit het
Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man en een kans om jouw kennis en enthousiasme
over te brengen op de jeugd! Er is voldoende ondersteuning beschikbaar bij de uitvoering
van de workshop. Uiteraard hanteren we de maatregelen van het RIVM, zodat we samen
veilig op avontuur kunnen. De workshops worden georganiseerd in de week van 13 t/m 17
juli.

Aanmelden
Ben je enthousiast geworden en heb je een paar uurtjes tijd over? Dan komt de IJzerenman graag met jou in contact! Stuur een mailtje naar [email protected] en vergeet niet je contactgegevens te vermelden. Wie weet ga je mee op NatuurAvontuur… Met jouw hulp bezorgt de IJzerenman de kinderen van Weert een onvergetelijke zomerweek in de natuur!

Vorig artikelPersoonlijke aandacht blijft belangrijk, zeker nu
Volgend artikelKick Out Zwarte Piet demonstreert in Weert