Vaderdag-fotospeurtocht door de binnenstad van Weert

WEERT – De Weerter stadsgidsen organiseren op Vaderdag, zondag 21 juni om 11.00 uur een actieve fotospeurtocht door de binnenstad van Weert. De wandeling is geschikt voor het hele gezin, voor jong en oud. Start en finish is bij Theater de Huiskamer, binnentuin Raphaelpad. Er kan gestart worden tussen 11.00 en 11.30 uur.

I.v.m. de coronacrisis volgen de stadsgidsen strikt de regels, uitgevaardigd door de overheid en het RIVM. Dat wil zeggen dat de wandeling alleen geschikt is voor gezinnen en naaste familieleden.

Er zijn diverse varianten van de speurtocht beschikbaar. Tijdens de wandeling zijn de deelnemende gezinnen / families op zoek naar elf detailopnamen van bijzondere objecten in het centrum van Weert. Er is een stadsgids aanwezig die de fotospeurtocht (in bruikleen) overhandigt. De wandeling duurt ca. 1,5 uur. Na de wandeling kijkt de stadsgids de antwoorden na. De goede antwoorden vormen uiteindelijk een woord dat te maken heeft met de stad Weert.

Kosten: 3 euro per persoon. Kinderen tot 12 jaar gratis.

Interesse? Vanwege de te verwachten belangstelling bij voorkeur aanmelden via: [email protected].

 

Vorig artikelDrukke tijd voor de ‘ogen en oren’ van inwoners en de gemeente
Volgend artikelAanvragen Corona-fonds van start