Alles vers van de boer

Foto: Bert Hoeben

WEERT – Elke producerende boer in Nederland kan via het nieuwe platform ‘Alles vers van de Boer’ zijn/haar bedrijf, geheel gratis, in de schijnwerpers plaatsen met alle producten die daar te koop zijn. Boeren die dat willen kunnen zichzelf via de site aanmelden.

Op initiatief van de SVR en in samenwerking met Yappi is allesversvandeboer.nl opgezet om alle boeren van Nederland in de gelegenheid te stellen hun producten te verkopen direct aan de consument. Zij hopen met dit initiatief boer en burger dichter bij elkaar te brengen en de producten van de boer via de kortst mogelijke weg bij de burger op tafel te brengen.

Een korte inschrijfinstructie:

  • Meld je direct aan door rechtsboven de button ‘Boerderij aanmelden’ te gebruiken.
  • Registreer je met je emailadres en een gebruikersnaam en wachtwoord op te geven.
  • Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de aanmeldpagina waar je je bedrijf kunt aanmelden.

Aanvullende tips:

  • Vul het adres in en selecteer deze uit de dropdown, op die manier wordt de locatie goed weergegeven in Google Maps.
  • Probeer een mooie foto mee te sturen (groot genoeg qua formaat, maar niet groter dan 2MB).
  • Nadat de aanmelding verstuurd is, wordt hij nagelopen voordat hij online gaat. Het is niet nodig om hiervoor contact op te nemen.

Support your locals
Het is alweer even geleden dat de LLTB een eigen lijst met boerderijwinkels en verkooppunten in Limburg heeft gepubliceerd. Met meer dan 12.000 views kan wel gezegd worden dat de consument deze lijst ook heeft gevonden. Deze lijst zal online blijven staan, maar mocht je nog meer zichtbaarheid willen kun je je natuurlijk ook bij ‘Alles vers van de boer’ aanmelden.