Prijswinnaars Vitaal Verenigen Sportquiz Leudal

LEUDAL – Op vrijdag 15 mei vond de Vitaal Verenigen Sportquiz plaats in de gemeente Leudal. Afgelopen week ging verenigingsondersteuner Ken Diedering van Leudal Leeft samen met wethouder Stan Backus op pad om de prijswinnaars te verrassen met hun prijzen.

Vitaal Verenigen Sportquiz
Vanwege de coronamaatregelen was het voor leden van sportverenigingen lange tijd niet mogelijk om te sporten bij hun sportvereniging. De verenigingsondersteuners van Leudal Leeft vonden dat hier verandering in moest komen en hebben daarom de Vitaal Verenigen Sportquiz ontwikkeld voor leden (en niet-leden) van sportverengingen in Leudal. De sportquiz bestond uit vragen die gesteld werden door bekende (oud)topsporters, zoals Nouchka Fontijn, Pol van Boekel, Danny Post en Demi Schuurs. Tal van leden van de diverse sportverenigingen gingen de strijd met elkaar aan om de titel “Sportkenner van Leudal’ te veroveren.

Winnaars in het zonnetje
De VAR heeft een aantal rode kaarten moeten uitdelen, maar uiteindelijk kwamen er een aantal terechte winnaars uit de bus van de Vitaal Verenigen Sportquiz. De hoofdprijs, een bedrag van € 250 voor de sportverenging, ging naar Ilona Franssen. Ilona speelde mee voor de Reddingsbrigade in Heythuysen. De reis vervolgde naar de tweede prijswinnaar: Jos Beelen. Hij won daarmee € 100 voor atletiekvereniging Atletiek Leudal. Daarna verraste Ken derde winnaar Ruud Meeuws van voetbalvereniging S.V. Heythuysen met een prijs van € 50. “Het was heel leuk om de quiz op deze manier te doen, dat de vragen gesteld werden door bekende sporters maakte het extra leuk”, aldus een van de deelnemers. Alle prijswinnaars wonnen naast een prijs voor de vereniging, ook een prijs voor zichzelf: een volle fruitmand en een sporttas. De gemeente Leudal en Leudal Leeft stelden de prijzen beschikbaar. “Het was een geweldige dag. Heerlijk om de winnaars blij te maken. Bij deze nogmaals dank aan alle sponsoren én deelnemers. Hopelijk tot volgend jaar!”, sluit verenigingsondersteuner Ken af.

Vorig artikelGemiddeld 500 euro voor ouders die kinderen niet naar opvang konden brengen
Volgend artikelVijf dingen die je kunt doen bij vermoedens van ouderenmishandeling