PreuveRia geopend: pop-up restaurant en terras

LEUDAL – Ria Joosten Catering & Evenementen opent in juni de deuren van PreuveRia, een pop-up restaurant & terras.

De onzekere tijd waar we ons op dit moment in bevinden maakt het niet mogelijk om evenementen te organiseren. Dit geldt ook voor Ria Joosten Catering & Evenementen, een vooraanstaand bedrijf in partycatering. Ria Joosten is gewend om grootschalige evenementen te organiseren en is genoodzaakt om een andere koers te varen. “Verrassen, daar is het ons altijd om te doen”, aldus Ria Joosten. “Mensen verrassen door een ervaring te bieden die ver boven hun verwachting ligt. Maar ook in het compleet ontzorgen van onze klanten en gasten.”

Creatief
Net als velen bedrijven moet je creatief zijn in deze tijd om te kunnen blijven bestaan. Met de gedachte om dicht bij de kernwaarden te blijven, is het idee ontstaan om een tijdelijk restaurant en terras te openen. Volgens Ria Joosten wilt men de deur uit en elkaar ontmoeten, uiteraard binnen de maatregelen die gelden. ProefLokaal Limburg heeft voldoende ruimte om dit te realiseren en gaat de uitdaging aan.

Sinds 1 juni kan men bij PreuveRia terecht voor een smaakvolle lunch, frisse borrel en een heerlijk diner. Zoals wellicht te verwachten is van Ria, is dit niet het enige wat ze aanbieden bij het nieuwe pop-up restaurant. Ook een feestelijk etentje met familie of vrienden, een mooi diner met relaties of een zakelijke lunch buiten de deur is mogelijk. De locatie biedt in een intieme en veilige setting voor maximaal 30 personen private dining en diverse arrangementen zoals een High Wine en High Cocktail.

Arrangementen
Dat is nog niet alles. Ria verklapt dat ze vanaf juli ook arrangementen en volledig verzorgde avonden gaat verzorgen in de natuur. ProefLokaal Limburg bezit naast de diverse zalen een groot stuk weiland en hier gaan ze stretchtent plaatsen. In de stretchtent kan met tot 100 personen elkaar ontmoeten en genieten van al dit moois.

Vorig artikelGoed verzekerd tegen brand
Volgend artikelMasten ontrafelen het mysterieuze gedrag van vleermuizen in de Groote Peel