Marjon van de Mortel nieuwe bestuurder Land van Horne

WEERT – Marjon van de Mortel (51) is per 1 september benoemd als lid raad van bestuur van Stichting Land van Horne. Vanaf 1 november dit jaar zal interim bestuurder Steven Han het voorzitterschap aan haar overdragen.

Van de Mortel heeft veel ervaring in de VVT-sector en de laatste jaren als Zorgdirecteur sector Groene Kruis Thuiszorg bij De Zorggroep Noord- en Midden-Limburg. Haar ambitie, om de ingezette koers van Land van Horne voort te zetten en samen met de medewerkers en stakeholders de zorg in de regio Noord-Limburg en Zuidoost-Brabant nog beter te maken, geeft de raad van toezicht veel vertrouwen. Marjon van de Mortel ziet ernaar uit om als nieuwe bestuurder te beginnen bij Land van Horne.

“Goede, veilige en passende zorg aan cliënten, dat is waar Land van Horne voor staat. Ditzelfde geldt ook voor professionele, betrokken en gelukkige medewerkers. Ik kijk ernaar uit verder te bouwen aan deze ambities. Ik vind het een eer hieraan leiding te geven. De missie ‘jezelf zijn, jezelf blijven’ spreekt mij enorm aan. Essentieel voor het behouden van eigen regie en het maken van eigen keuzes. Die betekenis waar te kunnen maken voor cliënten, medewerkers, samenwerkingspartners, is iets waar ik me graag voor inzet.”

Stichting Land van Horne is een organisatie voor thuiszorg, revalidatie, behandeling, zorgcentra, eetpunten, activiteiten en services. Elke dag staan de 2.500 medewerkers en 1.300 vrijwilligers klaar voor de cliënten in de gemeenten Weert, Nederweert, Leudal, Someren en Cranendonck.