Muziek verbindt, ook tijdens de corona-crisis

MAASTRICHT – MVV Maastricht, marketingbureau REACTIVATORS en creatief digitaal bureau MIDDAG slaan de handen in één en organiseren op zaterdag 30 mei een unieke show in stadion de Geusselt met diverse Limburgse artiesten. Limburg voor Limburg!

De coronamaatregelen hebben een groot effect op de maatschappij. Grote bijeenkomsten zijn komende tijd niet toegestaan. Iets wat duidelijk voelbaar is in het betaald voetbal en de entertainmentbranche. Om niet bij de pakken neer te zitten én om Limburg te verbinden met muziek, is het initiatief Limburg voor Limburg opgestart. Diverse Limburgse artiesten treden op in het MVV-stadion tijdens een uniek concert dat te volgen is via een website en radio en TV. Bekende Limburgse artiesten als Beppie Kraft, Erwin, Big Benny, Frans Theunisz, Ziesjoem, Marleen Rutten, Martin Hurkens en Shaking DJ’s al hun medewerking toegezegd.

Deze spetterende show in het stadion was niet mogelijk geweest zonder de medewerking van diverse Limburgse bedrijven. Zo verzorgt Nr. Eins alle boekingen van de artiesten en verlenen licht- en geluidsspecialist DEMO Productions en videobedrijf Baadjou hun medewerking. Alle partijen werken belangeloos mee aan dit project.

Het gehele concert is live te volgen op zaterdag 30 mei van 19.00u tot 21.00u via www.limburgvoorlimburg.nl, Qmusic en RTV Maastricht. Op maandag wordt de show herhaald op TV Maastricht.

Vorig artikelSupporters stellen Sport- en beweegakkoord Leudal vast
Volgend artikelGasprijs historisch laag