Eddy Wannabe dinnershow in de Paterskerk

Eddy Wannabe (Ton Wolter) is de imitator van Eddy Wally, de beroemde Vlaamse Schlagerzanger.

WEERT – Eddy Wannabe (Ton Wolter) is de imitator van Eddy Wally, de beroemde Vlaamse Schlagerzanger. In Vlaanderen waren er weinig personen die zo lang aan de top hebben gestaan als hij. Hits als “Cherie” (1969) en “Onder je balustrade” (1970)” hebben hem beroemd gemaakt. Hij heeft een groot deel van zijn populariteit  te danken aan de hilariteit of / en zelfspot die zijn excentrieke gedrag en uitspraken bij mensen losmaken.

Net als Eddy Wally kleedt Eddy Wannabe zich graag opvallend. De laatste jaren waren zijn witte hoed en roze zonnebril het handelsmerk van Eddy Wally. Hij hanteerde typische stopwoorden zoals “gewéldig”, “wauw”, “super”, en “Is everybody happy?”. Eddy Wally was er heilig van overtuigd dat Amerika en China aan zijn voeten lag… Om de bekende liedjes van Eddy Wally voort te laten bestaan is er nu een Eddy Wannabe dinnershow die hem ‘serieus’ imiteert (LIVE-GEZONGEN) en eert, want de sound van The Voice of Europe mag nooit verloren gaan.

Dinnershow
Een wervelende avond waar u geniet van een avondvullend programma onder het genot van een 4 gangen diner (Silverlicious Catering). Aanvang 19.00 uur. Prijs € 70,- p.p.

Buitengewoon Tafelen
In dit coronatijdperk heeft Buitengewoon Tafelen lokale Weerter artiesten uitgenodigd om een avondvullend programma te maken in de monumentale Paterskerk. Kaarten (maximaal 30) per avond zijn te boeken via www.buitengewoontafelen.nl

Lees hier een artikel over Ton Wolter als Eddy Wannabee dat eerder verscheen in weekblad de Panorama.