RICK vanaf 2 juni open voor individuele lessen

WEERT – Per 1 juni mogen culturele instellingen weer open. Daar is RICK heel blij mee. Wel moet RICK daarbij het maximum aantal bezoekers van 30 op locatie én de 1,5 meter afstand in acht nemen. 

De inviduele lessen vinden per dinsdag 2 juni weer fysiek plaats op locatie bij RICK in Weert en de nevenvestigingen. RICK heeft de nodige maatregelen in acht genomen. Het gebouw is alleen toegankelijk via de Whilelminasingel. Cursisten worden verzocht maximaal 5 minuten voor aanvang aanwezig te zijn, en ouders en verzorgers van cursisten moeten buiten wachten.

Groepslessen blijven op dit moment in de huidige (digitale) vorm plaatsvinden. Dit omdat RICK nu nog niet de 1,5 meter afstand voor grotere groepen kan waarborgen. Vanaf het nieuwe schooljaar zijn ze hier wel op ingericht.