Woonkamer Bingo Show

Artist impressie Nieuwe Markt Weert

WEERT – De WoonkamerBingoShow, is een ultragezellige en knotsgekke bingoshow voor inwoners van Weert en omgeving. De bingo kun je via een livestream volgen en speel je in huiselijke kring.

Iedereen die houdt van een spelletje spelen en de ondernemers in Weert een warm hart toedraagt kan meespelen door bingokaarten te bestellen via de ticketshop www.woonkamerbingoshow.nl/muntpassage
Speciaal voor jou als klant van de Muntpassage die het wekelijkse winkelrondje door de stad mist, hebben de ondernemers deze bingo bedacht. De enthousiaste presentator geeft prijzen weg van verschillende winkels uit de Muntpassage, dus speel mee! Wil je thuis een gezellige avond hebben, speel dan mee!

Zondag 17 mei van 19.00 tot 20.30 uur
Samen met je ouders, broers, zussen of vrienden een gezellig ouderwets potje bingo spelen via een livestream. Tijdens de bingo met elkaar kletsen via de live chatroom, het kan allemaal tijdens deze unieke knotsgekke ‘Munt’ bingoshow.

Ben jij één van de gelukkige met een vol bingorijtje, dan bel je naar de spelhost en ben je live te horen voor alle andere bingospelers. Een bingoshow met hilarische verrassingen en geweldige prijzen, leuk voor jong en oud!

Bingokaarten zijn te koop vanaf € 5,00 per stuk of een familiepakket van 4 bingokaarten voor € 17,50. De prijzen die te winnen zijn, zijn ingekocht bij Muntpassage ondernemers.

 

De fantastische prijzen zijn o.a.:

·         Cadeaubon van MC Company€  100,00
·         Cadeaubon van Nelson€    75,00
·         Cadeaubon van Ici Paris€    25,00
·         Cadeaubon van Shoeby€    50,00
·         Cadeaubon van Livera€    25,00
·         Cadeaubon van H&M€    50,00
·         Cadeaubon van Durlinger€    75,00
·         Cadeaubon van Brainwash€    25,00
·         Cadeaubon van Miss Etam€    50,00
·         Cadeaubon van Gall& Gall€    25,00
  
 

 

Naast deze prijzen worden er nog diverse extra prijzen verloot tijdens de ‘Lucky Nummer’ trekkingen.