Bibliocenter geopend vanaf maandag 11 mei

WEERT – Vanaf maandag 11 mei openen enkele vestigingen van Bibliocenter hun deuren weer voor het uitlenen van boeken. De vestigingen in Heel, Heythuysen, Nederweert en Weert gaan als eerste open.

De openbare bibliotheken kunnen vanaf maandag 11 mei hun deuren weer openen, voorlopig alleen voor het uitlenen van boeken, zo werd duidelijk bij de persconferentie van 6 mei jl. Dit natuurlijk met de nodige maatregelen zodat bezoekers en medewerkers anderhalve meter afstand tot elkaar kunnen houden.

Maatregelen
De vestigingen in Heel, Heythuysen, Nederweert en Weert zullen geopend zijn volgens aangepaste openingstijden. Het plan is om geleidelijk meer bibliotheken te openen als dat veilig kan voor de bezoekers, vrijwilligers en medewerkers. De openingstijden en het protocol van Bibliocenter zijn te lezen op de website www.bibliocenter.nl/coronavirus. Bibliocenter vertrouwt erop dat iedereen de maatregelen naleeft.

Online Bibliotheek
De online diensten van de bibliotheek, zoals e-books, de ThuisBieb en de LuisterBieb blijven gewoon beschikbaar. Kijk op de speciale thuislezen-pagina www.bibliocenter.nl/thuis voor tips om te blijven lezen zonder het huis te verlaten.

Houd voor de actuele ontwikkelingen de website en social media van Bibliocenter in de gaten.

 

 

 

DELEN
Vorig artikelMeimaand Mariamaand
Volgend artikelRijmpjes voor de zorg