Rijmpjes voor de zorg

WEERT – Woorden voor Weert is een initiatief van CMR RIJMPJES in samenwerking met verschillende ondernemers en Weertenaren. Het concept? Een uniek, op maat geschreven, troostend rijmpje voor Weert tijdens de Corona crisis als hart onder de riem voor de inwoners en een bedankje voor ons zorgpersoneel.

POSTERS & ANSICHTKAARTEN
Inwoners van Weert en omliggende kerkdorpen kunnen de tekst bestellen op een poster of een ansichtkaart. Door de poster aan te schaffen en achter het raam te hangen, kunnen Weertenaren hun solidariteit met de zorg tonen. De ansichtkaart is ideaal om te versturen naar een dierbare  die we moeten missen in deze moeilijke tijd.

BEPAAL ZELF HET BEDRAG DAT JIJ DONEERT
De posters en ansichtkaarten worden verkocht voor de symbolische prijs van een kop koffie en een stuk vlaai; een uitgave waar wij allemaal op besparen in deze tijden. Heb je de mogelijkheid om een hoger bedrag te doneren? Fantastisch! Selecteer zelf het bedrag dat jij zou willen doneren. De volledige opbrengst — na aftrek van de drukkosten — zal worden geschonken aan het zorgpersoneel van het SJG en Land van Horne in de vorm van een cheque die zij vrij mogen besteden aan bijvoorbeeld een kleine attentie voor het personeel, een gezamenlijk kunstwerk of een activiteit om het einde van de crisis straks te kunnen vieren.

Voor meer informatie kunt u de website raadplegen: https://www.woordenvoorweert.nl/

Vorig artikelBibliocenter geopend vanaf maandag 11 mei
Volgend artikelBeslissing Kermis Weert nog niet gemaakt