Jan Dirk brengt cocktails bij u thuis

Weerter J.D. Cocktailbox

WEERT – Jan Dirk Huijser van Reenen is een concept gestart, nu de horeca gesloten is, om toch kwaliteit cocktails bij u thuis te brengen. De J.D. Cocktailbox. 

In de J.D. Cocktailbox zitten ingrediënten voor 6 cocktails twee Pornstar Martini’s, Mai Tai’s en een twist op de Tom Collins. Met allemaal zelfgemaakte siropen. In de box zit een cocktailshaker en maatbekertje, het enige wat u zelf moet verzorgen zijn glazen en ijsblokjes. Jan Dirk heeft video’s met uitleg en extra informatie opgenomen die met de box mee geleverd worden.

De box kost 39,95 en wordt persoonlijk bij u thuis afgeleverd (omgeving Weert).

Jan Dirk heeft de Hotel School  Den Haag afgerond. Hij heeft jaren lang gewerkt voor The Fabulous Shaker Boys Amsterdam en Mr. Sammi. Nu terug in Weert heeft hij besloten om voor zich zelf te beginnen en te gaan freelancen onder de naam J.D. Hospitality. Jan Dirk heeft een expertise in cocktails, maar geeft ook workshops of consultants aan de horeca.

Voor meer informatie of een box te bestellen kunt u contact opnemen met Jan Dirk via: 0636203930 of neem een kijkje op zijn instagram: @jan.dirk.hospitality

Vorig artikelSluiting van twee bedrijfspanden aan Magnesiumstraat in Nederweert
Volgend artikelSokken-voor-mondkapjes-actie voor de zorg loopt storm, ook in Weert