Na meer dan 50 jaar… dit jaar geen KinderVakantieWerk en Wandel4Daagse!

NEDERWEERT – Hallo jongens, meisjes en ouders. Het jaar 2020 zal de geschiedenis in gaan als het jaar dat er in Nederweert geen KinderVakantieWerk en Wandel4daagse werd gehouden. Dit is voor jullie en voor ons, als bestuur en vrijwilligers, erg jammer.

We zullen allemaal die hele leuke week erg missen. De maatregelen in strijd tegen het coronavirus zijn verlengd tot 1 september 2020 voor alle evenementen met vergunning- of meldplicht. Zo’n evenement is KinderVakantieWerk en Wandel4daagse ook. Veiligheid en gezondheid gaan nu natuurlijk boven alles.

De voorbereidingen waren in volle gang en het is vervelend dat we nu zullen moeten wachten tot in 2021 (23 t/m 27 augustus) tot we die spellen kunnen gaan inzetten. Maar… we gáán ervoor!

We hopen jullie dan allemaal weer te zien!
Bestuur KinderVakantieWerk Nederweert.

Vorig artikelCorona: totaal overleden personen in Midden- en Noord-Limburg 256 (+0)
Volgend artikelDynastieke grafkerk graven van Horn gered