Een winkelier van hier: Rolf Zincken van Illeterb

WEERT – Vooral nú is het van belang om de lokale ondernemer extra te steunen. Wij zetten elke dag een Weerter ondernemer in de schijnwerpers. Vandaag is dat Rolf Zincken van Illeterb. Zijn motto: De lekkerste wijnen, voor de leukste mensen.

De juiste wijn, voor het juiste moment? Illeterb is graag uw wijnleverancier, voor met name de Italiaanse wijnen. Vanuit de gehele laars biedt Illeterb een grote variatie aan prachtige wijnen van gerenommeerde producenten. Wijnboeren waar Illeterb al tientallen jaren mee werkt en die ieder jaar opnieuw de beste wijnen uit de mooiste druiven weten te vinificeren.

RolfZ Il Leterb wijnhandel denkt gaarne met u mee.

Vorig artikelVDL Nedcar hervat autoproductie binnen twee weken
Volgend artikelCorona: totaal overleden personen in Midden- en Noord-Limburg 256 (+1)