Broederschap Weert doet oproep; Vrijwilligers gezocht voor het openstellen van de kerk

Foto: http://www.broederschapweert.nl/

WEERT – Het broederschap uit Weert doet een oproep naar vrijwilligers voor het meer openstellen van de Sint Martinuskerk in Weert.

De Kerkenwacht heeft momenteel slechts 6 vrijwilligers en daarmee kan de kerk op drie dagen een uur worden opengesteld. De kerk is nu elke dag open tussen 2 en 3, als de Deken zelf in de kerk is en inmiddels is er ook een initiatief voor de zaterdagen, van 11.00 tot 15.00.

Het broederschap uit Weert zoekt daarom vrijwilligers zodat de kerk vaker opengesteld kan worden voor gebed of het aansteken van een kaars bij Maria. Zeker gedurende de mei maand, in de katholieke kerk beter bekend als de Maria maand. De mei maand zou feestelijk geopend worden op zondag 3 mei met een plechtelijke mis. Helaas gaat dat dit jaar niet door.

Mocht u zich willen aanmelden als vrijwilliger kunt u dat doen via het volgende email adres; [email protected]

 

 

Vorig artikelHoofdverdachte in zaak miljoenenfraude aangehouden in Weert
Volgend artikelThuis stilstaan bij Dodenherdenking en thuis Bevrijdingsdag vieren