Een winkelier van hier: Stephan Coolen van Colada schoenen en sport

Wees loyaal, koop lokaal!

Stephan Coolen van Colada schoenen & sport 2000

Vooral nú is het van belang om de lokale ondernemer extra te steunen. Wij zetten elke dag een Weerter ondernemer in de schijnwerpers. Vandaag is dat Stephan Coolen (inmiddels de derde generatie) van Colada schoenen en sport uit de Hoogstraat.

Colada biedt u meer dan 1.000 vierkante meter winkelplezier op het gebied van schoenen, casual mode en sport, voor het hele gezin van jong tot oud. Door het grote winkeloppervlakte bieden zij een uitgebreid assortiment en kunt in alle rust heerlijk shoppen.

Dé sportwinkel voor het hele gezin in de regio Weert
U vindt bij Colada de nieuwste trends, de beste kwaliteit, advies en echte persoonlijke aandacht op het gebied van sportartikelen op het gebied van sneakers en vrijetijdskleding. Maar ook badmode voor de vakantie, recreatief en competitief gebruik.

De schoenenwinkel voor het hele gezin
Bij Colada vindt je de nieuwste schoenentrends. Met toonaangevende merken zoals Ecco Gabor Xsensible Rehab Australian Shoesme Piedro Develab. Als ook sneakers van Nike Adidas Fila en Kswiss. Heerlijk shoppen met ouderwetse service.

COLADA Schoenen & SPORT2000 | Hoogstraat 25 & Hegstraat 26 Weert | 0495 – 53 26 03 | www.colada.nl

#kooplokaal #shoplocal #supportyourlocal #trots #gruuëts #Weert #Wieërt #steun #samen #sterker #horeca #retail #food #nonfood #dienstverlening #lokaal #ondernemen #economie #gastvrij

Vorig artikelHoreca-uitzendbureau Mise en Place vraagt faillissement aan
Volgend artikel“De Rogstaekers-Tjéllensj”