Een winkelier van hier: Janneke Smeets en Yusuf Sancak van delicatessenwinkel Puur en eeterij Smaeck

Wees loyaal, koop lokaal!

Janneke en Yusuf

Vooral nú is het van belang om de lokale ondernemer extra te steunen. Wij zetten elke dag een Weerter ondernemer in de schijnwerpers. Vandaag zijn dat Janneke Smeets en Yusuf Sancak van delicatessenwinkel Puur uit de Hoogstraat.

De delicatessenwinkel is een Mekka voor liefhebbers van olijfolie, pasta, zoete snuisterijen, verse bereidde mediterraanse gerechten, brood, kruiden, cadeau-artikelen en nog veel meer. Puur! is geopend van woensdag t/m zondag. Woensdag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.30 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.30 en zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Smaeck eeterij en koffielounge
In het naastgelegen Smaeck eeterij en koffielounge gaat op Janneke Smeets op vrijdag, zaterdag en zondag (van 11.00 tot 16.00) een koffie to go, belegde broodjes, vers fruit yoghurt en handijsjes om mee te nemen verkopen.

Smaeck & Puur | Hoogstraat 5 en 7 Weert | Telefoon 06 51885649 | www.smaeck-weert.nl

#kooplokaal #shoplocal #supportyourlocal #trots #gruuëts #Weert #Wieërt #steun #samen #sterker #horeca #retail #food #nonfood #dienstverlening #lokaal #ondernemen #economie #gastvrij

Vorig artikelVangkooi maakt jacht wilde zwijnen makkelijker
Volgend artikelCorona: totaal overleden personen in Midden- en Noord-Limburg 232 (+2)