Koningsspelen, maar dan thuis!

Koningin Máxima en Koning Willem-Alexander in 2011 in Weert

WEERT – 17 april zouden de koningsspelen plaatsvinden op alle basisscholen in Nederland. Helaas kan dit door de coronacrisis niet doorgaan. Maar……creatief als we zijn, gaan we vanuit Punt Welzijn toch een soort van koningsspelen organiseren, maar dan gewoon thuis!

Zo komen wij alsnog samen in beweging. Én we koppelen er een leuke winactie aan vast. Kinderen kunnen voor deze activiteit gebruikmaken van onze beweegchallenges, te vinden via https://www.puntwelzijn.nl/activiteit/sport-beweeg-challenges/. Ook kun je de thuisblijfversie van het gratis koningsspelenpakket downloaden op www.koningsspelenpakket.nl. Zelf creatief zijn, mag natuurlijk ook! Naast de koningsspelen is er op school ook altijd een koningsontbijt waarmee je de dag gezond start. Ook dit kun je thuis doen.

Winactie
Deel een filmpje of foto op de Facebookpagina van Team Gezonde Leefstijl of stuur je filmpje/foto naar: [email protected]. Laat, uitgedost in oranje kleding/accessoires, zien dat je meedoet met een (gezond) koningsontbijt en/of een sport- en beweegactiviteit. Doe dit op 17 april voor 20.00 uur.

Dit winnaar maken we maandag 20 april bekend en deze krijgt persoonlijk bericht. De leukste/creatiefste inzending wint een cadeaubon van €15,- te besteden bij Colada Weert.