Nieuwbouw Houthandel Scheijmans op bedrijventerrein Kampershoek

Het nieuwe bedrijfsgebouw van Houthandel Scheijmans in Kampershoek in Weert. Fotografie: Lord Photography

WEERT – Houthandel Scheijmans is na bijna honderd jaar verhuisd van de Biest, gelegen nabij het centrum van Weert, naar bedrijventerrein Kampershoek. Afgelopen anderhalf jaar is hard gewerkt aan de nieuwbouw en inmiddels is ook het nieuwe logo aan de gevel gemonteerd.

Het voormalige terrein van de houthandel komt in bezit van de gemeente Weert en wordt toegevoegd aan het stadspark. Op 29 januari werd de sleutel van het voormalige terrein officieel overgedragen aan wethouders Wendy van Eijk en Martijn van den Heuvel van de gemeente Weert. Wethouder Van den Heuvel vertelt hoe het stadspark eruit komt te zien.

Vorig artikelIn memoriam: Jan en Nelly Janssen
Volgend artikelGeen controles aan Nederlands-Duitse grens