Expert Group vestigt zich in blikvanger aan Parallelweg in Weert

Het nieuwe pand van Expert Group. Foto via LinkedIn.

WEERT – Expert Group is verhuisd naar een nieuw, fraai vormgegeven pand aan de Parallelweg in Weert. Het bedrijf van Nuri Sogukcesme heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot full-service bouwbedrijf.

“Hetgeen we voor ogen hadden is werkelijkheid geworden en we zijn erg blij dat we kunnen melden dat u vanaf nu van harte welkom bent op ons nieuwe hoofdkantoor”, zegt Nuri met gepaste trots.

Blikvanger
Het nieuwe pand mag gerust een blikvanger van formaat genoemd worden. Het ontwerp is spraakmakend, zowel van binnen als buiten. Het pand laat zien waarin de kracht van Expert Group schuilt: van architectuur tot bouw en afbouw. Het Weerter bedrijf verzorgt het gehele traject. Een unieke dienstverlening die ervoor zorgt dat alles onder één dak zit. In de hele provincie Limburg worden dromen verwezenlijkt.