Een winkelier van hier: Slagerij John Hermanns

Wees loyaal, koop lokaal!

Vooral nú is het van belang om de lokale ondernemer extra te steunen. Wij zetten een ondernemer in de schijnwerpers. Vandaag is dat Leo Hermanns van Slagerij John Hermanns.

Ambachtelijke en bekroonde worstmakerij
Voor het maken van vleeswaren en worstsoorten hebben we een groot assortiment aan kruiden en specerijen in huis. Het maken van vleeswaren en worstsoorten vereist goede hygiëne en veel discipline. Een groot voordeel van zelf worst maken in ons bedrijf is, dat de grondstoffen van ons eigen geslachte vee komt. Op deze manier zijn we verzekerd van een goede basis van onze vleeswaren en worstsoorten.

Vakmanschap in onze uitsnijderij
Slagerij John Hermanns werkt nog met halve runderen en halve varkens. De Belgisch witblauwe runderen koopt men bij een vast netwerk aan boeren in. Hierdoor weet men precies wat voor vlees men in de kuip hebben en kan men ten alle tijden de beste kwaliteit garanderen. Slagerij John Hermanns maakt gebruik van Hollands varkensvlees van de hoogste kwaliteit.

Pasen
Paasbestellingen kunnen doorgegeven worden tot Donderdag 22.00 uur!
Vrijdag en zaterdag kunnen alle bestellingen na 12:00, achterom afgehaald worden, hier hebben we een afhaalloket gemaakt. Zondag hebben we een speciale ophaal dag, dit kan tussen 10:00 en 12:00 (wederom achterom bij de slagerij). Paasmaandag gesloten!

Slagerij John Hermanns | Kerkstraat 83 Nederweert | www.slagerijhermanns.nl

Vorig artikelLive uitzending vanuit de kerk op Palmzondag en Eerste Paasdag
Volgend artikelCorona: In Noord- en Midden-Limburg in totaal 149 mensen overleden