Vergadering toekomst burgemeester Heijmans van Weert uitgesteld

Burgemeester Jos Heijmans (1953)

WEERT – De tijdelijk teruggetreden burgemeester Jos Heijmans van Weert zal niet vóór juni dit jaar terugkeren op zijn post. De behandeling van het onderzoek naar zijn integriteit is in verband met de coronacrisis uitgesteld.

De gemeenteraad zou halverwege april over de toekomst van de burgemeester vergaderen, maar heeft die bespreking vanwege de uitbraak van het coronavirus uitgesteld. Het is de bedoeling dat dit verschoven wordt naar juni.
In opspraak
De Limburger meldde in januari dat burgemeester Heijmans onder meer gemeentelijke subsidie had toegekend aan een jongerenstichting terwijl hij daar zelf voorzitter van was. Sinds hij in opspraak is geraakt, staat zijn integriteit ter discussie.
Vorig artikelDe Brouwschuur wint prijs bij Dutch Beer Challenge
Volgend artikelStamtäöfelkes aflevering 86: Di-jzelleje mèn in ‘ne nep-vwatuur