Een winkelier van hier: Mariëlle Jacobs van Jacobs-Koppers linnen & slapen

Wees loyaal, koop lokaal!

Mariëlle Jacobs-Govers

Vooral nú is het van belang om de lokale ondernemer extra te steunen. Wij zetten elke dag een Weerter ondernemer in de schijnwerpers. Vandaag is dat Mariëlle Jacobs van Jacobs-Koppers uit de Maasstraat.

Mariëlle en Mark Jacobs staan tijdens de Coronacrisis van donderdag tot en met zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk advies bij de aankoop van linnengoed, een nieuw bed of matras.

Op de linnenafdeling voeren zij het winkelconcept een groot assortiment in hoeslakens, dekbedovertrekken, handdoeken. Met onder andere de volgende merken; Beddinghouse, VanDyck, Essenza, Livello en Dreamstar. Een kleine greep uit ons assortiment is te verkrijgen via onze webshop: www.linolux.nl.

Auping bedden
Op onze beddenafdeling voert Jacobs-Koppers het merk Auping. Dit gerenommeerde Nederlandse merk, afkomstig uit Deventer, is gespecialiseerd in de productie van boxsprings, matrassen, bodems en ombouwen. De volledige collectie is bij ons verkrijgbaar en onder het genot van een kop koffie voorzien wij u voorzien van een passend advies.

Jacobs Koppers | Maasstraat 26 Weert | Telefoon 0495 532 221 | www.jacob-koppers.nl

Vorig artikelProvinciebestuur ziet niets in noodplan corona
Volgend artikelHet coronavirus is dodelijker dan de griepgolf van 2017-2018