Inschrijvingen deelname aan Cultureel Lint gestart!

Fotograaf: Johan Horst

WEERT – Zing, dans, film, schilder of boetseer je? Schrijf je poëzie, speel je in een band of ben je singer-songwriter? Ben je lid van een koor, toneelvereniging, harmonie of dansgezelschap? Dan is dit je kans om jezelf te presenteren aan een groot publiek.

Op (koop)zondag 20 september 2020 vindt alweer de 9e editie van Cultureel Lint plaats. Dit gezamenlijk initiatief van de culturele instellingen in Weert om het cultureel seizoen 2020-2021 op spetterende wijze te openen, wordt georganiseerd door Stichting Cultureel Lint, waarin het Munttheater, RICK (Regionaal Instituut voor Cultuur en Kunsteducatie) en Muziekcentrum De Bosuil zijn vertegenwoordigd. In samenwerking met het culturele veld wil Cultureel Lint een zo compleet mogelijk beeld geven van het culturele aanbod in de regio Weert.

Doe mee!
Stichting Cultureel Lint nodigt iedereen in de regio Weert of met roots in Weert uit om aan deze dag deel te nemen met een demonstratie, optreden of workshop. Zeker cross-over projecten tussen diverse kunstdisciplines worden aangemoedigd. Net zoals tijdens de ​​eerdere edities is de stichting op zoek naar nieuwe, verrassende presentaties op mooie, passende locaties in de binnenstad. Cultureel Lint wil graag een podium zijn voor alle verenigingen en culturele talenten. De organisatie biedt zeker jong talent graag een podium, nieuwe kunstdisciplines als urban arts staan op het verlanglijstje.

Doe mee met de editie 2020 van Cultureel Lint en laat de vele cultuurliefhebbers kennis maken met het grote gevarieerde culturele aanbod in de regio, én met jouw aanbod ! Deelname is kosteloos. Inschrijven kan tot uiterlijk 30 april. Gezien het verwachte aantal inschrijvingen en het beperkte aantal locaties, kan het zijn dat er per deelnemer slechts één optreden geprogrammeerd wordt. Bij over-inschrijving behoudt Cultureel Lint zich het recht voor om een selectie te maken uit de inschrijvingen.

Uitmarkt!
Naast optredens, workshops en masterclasses is er ook een culturele Uitmarkt waar organisaties en verenigingen zich kunnen presenteren en het publiek kunnen informeren. Commerciële productverkoop is hier niet toegestaan.

Ga voor meer info en inschrijven naar de website van Cultureel Lint: www.cultureellint.nl

Voor vragen en informatie over dit programma kunt u contact opnemen met:

Marja Lacroix  Lid werkgroep Cultureel Lint  | communicatie en programmering [email protected]

Vorig artikelTulpen voor verzorgers en medewerkers van Hornerhoof
Volgend artikelBritt en Joris uit Weert maken plan B voor bruiloft