ABC Adventure uit Weert bouwt reusachtig klimpark in Alphen aan den Rijn

WEERT – Sinds enkele weken wordt er door het Weerter bedrijf ABC Adventure hard gewerkt aan de bouw van een klimpark in Alphen aan den Rijn. 

Aan de Burgemeester Bruinsslotsingel zijn twee restaurants gevestigd: “Bistro Bij Hen” en “Pannenkoekenrestaurant de Schaapskooi”. De eigenaren van deze restaurants namen contact op met ABC voor de aankoop en montage van voorzieningen die extra mensen naar de locatie zouden laten trekken en vooral terugkomen.

Reusachtig klimpark
In de tuin van de bistro verschenen vorig jaar al enkele Robinia houten speeltoestellen en naast de restaurants realiseert men nu een reusachtig klimpark. Het klimpark wordt uniek in Nederland, in plaats van klimmen over een langgerekte route, kan men hier klimmen en zippen vanaf een starttoren naar drie grote torens met hindernissen op twee niveaus: 3,5 meter en 7 meter. Het hele park omvat bij de opening 27 hindernissen voor zowel beginners als gevorderden en de langste ziplijn is wel 80 meter lang.

“De opening stond gepland voor midden april maar zal door de huidige situatie verschoven gaan worden.” Aldus Luciën Adriaens, eigenaar van beide ABC bedrijven. “

ABC Adventure is een zusteronderneming van ABC Terreininrichting b.v. en houdt zich bezig met de bouw van toestellen en parken in de markt van adventure en sport zoals klimparken en -bossen, calisthenics- en bootcampparken en multisport kooien. ABC Terreininrichting levert en bouwt al vele jaren speeltoestellen voor de professionele markt. Klanten zijn met name scholen, gemeenten en recreatiebedrijven.

Meer info: [email protected] of 085 – 401 38 38

Vorig artikelCoronamaatregelen in Duitsland en België
Volgend artikelPolitie scherpt grenscontroles aan na fraude doorlaatbewijzen