Roompot Weerterbergen blijft gedeeltelijk open

Roompot Weerterbergen

WEERT – Roompot Weerterbergen blijft gedeeltelijk open maar stelt wel een bovengrens op het aantal gasten in het park. Roompot zal slechts een beperkte capaciteit benutten om zo meer ruimte tussen gasten te verzekeren.

Ook zal Roompot alleen maar vrijstaande woningen ter beschikking van zijn gasten stellen. In geval van geschakelde woningen zullen naast elkaar gelegen woningen niet tegelijkertijd worden verhuurd.

Ruim een week geleden sloot Roompot reeds alle centrumfaciliteiten op zijn parken, met uitzondering van de eventuele receptie en supermarkt, waar alle nodige voorzorgsmaatregelen zijn genomen. Alle animatie, kidsclubs, zwembaden, restaurants, snackbars en wellness sloot Roompot al ruim een week geleden. Dat blijft zo tot 1 juni, ongeacht de grootte of capaciteit ervan.

De afgelopen week informeerde Roompot gasten voor vertrek en bij aankomst op het park over de strikte regels die het hanteert om de social distancing te garanderen. Roompot trekt die maatregel door tot 1 juni.

Met die voorzorgsmaatregelen gaat Roompot verder dan wat de overheid verwacht. Begaan met de gezondheid van zijn gasten en medewerkers, kan Roompot zo toch tegemoetkomen aan de vraag van die gasten die richting het park trekken omdat ze er op afstand van anderen gezellig kunnen genieten van alle rust die ze in de stad of in een appartement niet vinden.

Dankzij die minimumbezetting op de parken, hoeft Roompot ook niet alle 1.000 medewerkers zonder werk naar huis te sturen.

Vorig artikelHendrix belettering maakt displays ter bescherming van caissière en klant
Volgend artikelVerspreiding coronavirus lijkt in Nederland af te remmen