Mantelzorg en corona

WEERT – Door het coronavirus zijn er verschillende maatregelen getroffen die voor iedereen leiden tot zorgen, aanpassingen en veranderingen. Mantelzorgers zijn in deze tijden extra belangrijk voor degene waar ze voor zorgen, vaak kwetsbare mensen. En tegelijkertijd worden mantelzorgers meer aangewezen op zichzelf én dat is niet altijd makkelijk.

Daarom is Punt Welzijn in deze periode ‘gewoon’ bereikbaar voor mantelzorgers. Voor als er knelpunten zijn waar je tegenaan loopt in het zorgen voor een ander. Maar ook als je even je hart wil luchten of je verhaal kwijt wilt. We denken graag met je mee!

Het team van mantelzorgondersteuners is iedere maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00 uur bereikbaar via het algemene telefoonnummer van Punt Welzijn 0495-697900. Of stuur een mail naar [email protected]

 

Vorig artikelVerspreiding coronavirus lijkt in Nederland af te remmen
Volgend artikelBert Renders uit Posterholt verloor zijn zoon en pleit voor verbod delen beelden