Knutselen met Emmy en Okke

Emmy en Okke maken 3d kasteel van karton. In 7 stappen zelf een dagdeel leuk knutselen met spullen die je zeker in huis hebt.

WEERT – Kunstenares Emmy van de Venne is naast beeldhouwster ook docente bij RICK. Om de verveling tegen te gaan heeft ze een knutselopdracht voor thuis gemaakt.

Emmy: ‘Het zijn rare tijden nu je niet naar school kunt, echt wel saai. Ook voor mij, ik mis de gezellige dagen op school en woensdagmiddag bij Rick. Daarom wil ik met regelmaat een filmpje, les voor jullie maken voor als je zin hebt om iets te maken. Ik probeer natuurlijk telkens iets te verzinnen met materiaal dat iedereen toch in huis heeft. Voor de volgende opdracht heb je alleen een oude doos nodig. Over enkele dagen kom ik weer met een nieuw item.’

 

Vorig artikelRenovatie H Hartbeeld op het kerkhof in Ospel
Volgend artikelIn Weert luidden de kerkklokken uit medeleven en als steunbetuiging