Theo van Ekerschot neem afscheid van Punt Welzijn Weert

WEERT – In de afgelopen periode is grondig nagedacht en veelvuldig gesproken over een inrichting van Punt Welzijn, die past bij de huidige ontwikkelfase van de organisatie. Een organisatie die eigentijds en toekomstbestendig is. Dit proces heeft geleid tot het inzicht dat het wenselijk is om de organisatie onder integrale aansturing van één manager verder te laten gaan. In goed overleg is tot het besluit gekomen dat Ilse den Mulder die managementpositie op zich zal nemen.

Consequentie van dit besluit is dat wij in gesprek met Theo van Ekerschot gesproken hebben over zijn functie en zijn toekomst. In onderling overleg zijn we tot de conclusie gekomen dat Punt Welzijn afscheid zal nemen van Theo van Ekerschot. In de komende weken zal hij zijn verantwoordelijkheden overdragen en per 1 mei a.s. zijn functie neerleggen.

Theo heeft zich sinds 2010 met uitermate veel betrokkenheid voor Punt Welzijn ingezet en hij heeft de organisatie, (de laatste jaren) samen met Ilse, daadkrachtig en met succes door verschillende stadia geleid. Daarvoor zijn wij hem zeer erkentelijk. We kijken terug op een prettige en vruchtbare samenwerking. Gezien zijn ervaring in het maatschappelijke veld, zijn bedrijfskundig inzicht en zijn samenwerkingsstijl, hebben wij de overtuiging dat hij in toekomst ook van grote betekenis zal zijn in een nieuwe werkomgeving.

Vorig artikelBouwen aan de toekomst ook tijdens Coronacrisis
Volgend artikelThe Classics Revival Band stopt met optreden