Soep en andere lekkernijen voor SJG ‘zorghelden’

Samen met cafetaria de Beemd en de Chinese Boxclub

WEERT – Nu alle restaurants gesloten zijn maakt Chef Ron Lemmens van restaurant Flavours in samenwerking met de Ronde Tafel in Weert van de nood een deugd.

Ook cafetaria de Beemd en de Chinese Boxclub gaan woensdag en donderdag tijdens de shiftwissel in het SJG ziekenhuis in Weert de ‘zorghelden’ een aantal versnaperingen aanbieden. Zo maak Ron Lemmens een heerlijke groentesoep, de Beemd deelt puntzakjes met friet uit en staat de Chinese Boxclub met een Aziatische lekkernij. De actie wordt gecoördineerd door de Ronde Tafel Weert om zo onze ‘zorghelden’ een hart onder de riem te steken.

De Nederlandsche Tafelronde en zo ook Tafelronde Weert houdt zich bezig met het doel om de wereld een klein beetje beter te maken waar men kan. Vaak is dat support aan goede doelen. Dit keer heeft de inzet van al het personeel in ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingstehuizen ons enorm aangegrepen. De intentie van de Ronde Tafel is drieledig:
1. Al het personeel van het St. Jans Gasthuis laten blijken hoeveel waardering we voor ze hebben.
2. Tegengaan van verspilling van verse producten.
3. We hopen dat mensen de blijk van waardering overnemen en wellicht geïnspireerd raken door de actie.