Gezamenlijke Collecte Ospel en Ospeldijk afgelast

OSPEL – Aan alle collectanten en alle inwoners van Ospel en Ospeldijk.  Deze week kunt u lezen in het Weekblad voor Nederweert dat de gezamenlijke collecte Ospel en Ospeldijk is geagendeerd voor maandag 6 april en dinsdag 7 april 2020.

Nu de overheid de termijn heeft verlengd tot en met 6 april om besmettingen met het coronavirus te vertragen heeft de werkgroep Gezamenlijke Collecte het besluit moeten nemen om de jaarlijkse collecte voor nu af te gelasten en te verplaatsen.

Wij hebben nu geen zicht op eventuele nieuwe maatregelen en eventuele verlenging
van de termijn in de strijd tegen het coronavirus. Daarom zal de werkgroep op een later tijdstip nieuwe data vaststellen voor deze jaarlijkse collecte. U zult beslist nog van ons horen.

Wij hopen ook dan weer op uw bijdrage voor onze Goede Doelen!
Werkgroep Gezamenlijke Collecte Ospel en Ospeldijk.