Bioscopen en filmtheaters sluiten voorlopig hun deuren

AMSTERDAM – Vandaag, zondag 15 maart om 17.30 uur, heeft het Kabinet vergaande maatregelen afgekondigd. O.a. dat de scholen t/m 6 april dicht moeten, maar ook dat horeca gelegenheden (cafés, restaurants) de deuren moeten sluiten.

Hierop hebben o.a. de Pathé bioscopen; Vue Cinemas; Kinepolis bioscopen, Rsb Cinemas, Corso Catsricum etc. hun bezoekers gevraagd om de filmvoorstelling te verlaten en zijn de bioscopen gesloten. De NVBF zal haar leden, via een extra mailing oproepen om de deuren te sluiten en geen bezoekers meer toe te laten. Bioscopen in Limburg hebben ook gehoor gegeven aan deze oproep en inmiddels de deuren gesloten.

Vorig artikelHulp voor ondernemers i.v.m. coronavirus
Volgend artikelPaterskerk groen verlicht i.v.m. St. Patrick’s Day