Nieuwe welkomstmand voor burgemeester

OSPEL – Onlangs hebben we weer een nieuwe welkomstmand overhandigd. Deze keer aan Birgit Op de Laak en haar man Herman. Beide zijn afkomstig uit Horst. Het stel heeft 2 kinderen en zijn sinds kort trotse opa en oma van hun kleinzoon.

Herman is fysiotherapeut in Roggel, Blerick en Grubbenvorst. Waterpolo is zijn grote hobby en passie. Birgit is burgemeester van de gemeente Nederweert. Samen hebben ze een hond waarmee ze er graag op uit trekken om Ospel als dorp te leren (ver)kennen.

Het welkomstpakket is een initiatief van de Dorpsraad Ospel. Deze mand wordt mogelijk gemaakt door Doospelse-ondernemers, wil jij een bijdrage leveren aan dit mooie initiatief, neem dan contact op met [email protected]

Meer informatie over de mand en deelnemers is te vinden op de website van de https://www.dorpsraad-ospel.nl/