Welkomstmand nieuwe stijl in Ospel

OSPEL- Enige tijd terug heeft de Dorpsraad Ospel 3 nieuwe welkomstmanden uitgereikt aan nieuwe inwoners. Voorheen gingen we met een afvaardiging naar nieuwe bewoners toe. Ditmaal is gekozen voor een andere opzet.

Nieuwe bewoners worden uitgenodigd tijdens een van de maandelijkse vergaderingen op het inloophalfuurtje van Dorpsraad Ospel. Hieronder de kennismaking met de 3 nieuwe inwoners van ons prachtige Doospel.

De eerste van de 3 nieuwe bewoners zijn Maartje Stultiens en Ton van Grunsven. Maartje is oorspronkelijk van Nederweert en werkzaam bij Action distributie te Weert. Haar partner Ton is van Brabantse bodem, uit Geldrop. Ook Ton is dagelijks werkzaam bij Action.

De tweede nieuwe bewoners zijn Nick en Josta van Kempen – de Blois. Nick is vanuit Brunssum via Best in Ospel beland samen met zijn Josta die van oorsprong uit Landgraaf komt. Nick werkt als technisch applicatie specialist bij Philips. Josta´s werk is in Deurne als kindertherapeut. Ze hebben Ospel verkozen als thuisbasis daar dit centraal gelegen is tussen de werkplekken en hun familie.

De laatste mand werd uitgereikt aan de Fam. Manders, Huub en Jolanda. Ze hebben 3 kinderen grootgebracht in Nederweert. Hun oorsprong ligt in Brabant. Nadat ze hier hun kinderen hebben grootgebracht, welke inmiddels uit zijn uitgevlogen was hun huis te groot voor 2 geworden. Beide zijn uitgekomen in Ospel waar ze een nieuwe woning konden bouwen. Nu kunnen ze hier eindeloos en in alle rust genieten van hun kleinkinderen.

We heten de nieuwe inwoners van harte welkom in Ospel en wensen hun veel woonplezier.

Het welkomstpakket is een initiatief van de Dorpsraad Ospel. Meer informatie over de
mand en deelnemers is te vinden op de website

https://www.dorpsraad-ospel.nl

Vorig artikelVoorstellingen Munttheater en Theater De Oranjerie gaan niet door
Volgend artikelGotcha! bioscoop en Foroxity filmarena blijven voorlopig geopend