Muzikale tijden herleven met The Eagles Legacy

WEERT – Na het opruimen van de carnavalskleuren pakt Zaal Don Bosco de komende periode uit met meerdere muzikale evenementen. Deze lente staan onder andere de Wahnsinnige Schlagerparty, een ABBA Tribute en 80’s/90’s Party op de kalender, maar eerst is het op zaterdag 14 maart de beurt aan The Eagles Legacy

The Eagles Legacy brengt je terug in de sfeer van de jaren 70 en 80, toen de Eagles hun grootse successen vierden. The Eagles Legacy is het Eagles project van zes professionele musici met een missie. Wereldhits als Hotel California en New Kid In Town komen voorbij. Een ervaring om naar te luisteren en te kijken. Als Eagles liefhebber mag je dit niet missen!

Deze band staat vaak op buitenfestivals. Des te mooier is het om in de intieme setting van de zaal te kunnen genieten van de muziek en de bekende op authentieke wijze gespeelde Eagles-hits te aanschouwen. De zaal opent om 20.00 uur, het concert zal om 21.00 uur aanvangen. In de voorverkoop zijn tickets bij Zaal Don Bosco en Restaria Jaco verkrijgbaar voor € 12,50, aan de dagkassa kosten deze € 15,00.

Zaal Don Bosco
Het multifunctionele zalencomplex Zaal Don Bosco in Weert staat voor gastvrijheid en kwaliteit. De locatie is geschikt voor gelegenheden als bruiloften, personeelsfeesten, recepties en themafeesten. Daarnaast vinden er jaarlijks tal van muzikale evenementen plaats. Meer informatie over Zaal Don Bosco is te vinden op www.zaaldonbosco.nl.

Vorig artikelTentoonstelling De Tungelroysebeek verbindt verleden en heden
Volgend artikelRoermondse kerken presenteren gezamenlijk programma rond The Passion