Focus op restaurant Flavours

Zintuigen blijven prikkelen

Lindsay en Ron Lemmens

WEERT – Ron & Lindsay Lemmens willen op topniveau blijven koken en hebben daarom besloten om te stoppen met het naastgelegen concept van ‘Bistro de Sud’. De aandacht wordt nu volledig gefocust op restaurant Flavours. 

Ron Lemmens: ‘We zijn erg ambitieus en de bistro remt ons op dit moment in onze ambities. We willen innovatief blijven koken op topniveau. Alle zintuigen willen we daarmee prikkelen. Een avond bij restaurant Flavours is voor gasten een bijzondere beleving én een onvergetelijke ervaring!’ (Redactie: Restaurant Flavours wordt door Michelin geroemd om de ‘kwaliteitsvolle keuken’ en staat in de restaurantgids ‘Lekker’ in de top 500 van Nederland).

Groter en ruimte voor vergaderingen
Wat gaan jullie doen met de bistro? Lindsay Lemmens: ‘Deze gaan we bij restaurant Flavours betrekken zodat we een aparte ruimte hebben voor groepen, borrels, vergaderingen en zodat we op drukke dagen een aantal extra couverts kunnen draaien. In de loop van de tijd zal de bistro uitstraling verdwijnen. We zijn hiermee al gestart door de ruimte met dezelfde tafels en stoelen als het restaurant op te dekken voor meer comfort.’ Blijven de cadeaubonnen van Bistro Du Sud nog geldig? Lindsay: “Deze kunnen uiteraard ook ingeleverd worden bij restaurant Flavours. Neem contact met ons op indien hier verder vragen over zijn.’

 

Vorig artikelKinrooi keurt klimaatplan goed na uitgebreid participatietraject
Volgend artikelBAL staat voor grootste test in nog jonge bestaan