Kunst lenen bij RICK

WEERT – Met de komst van een nieuw servicepunt in Weert is Bonnefanten Kunstuitleen een faciliteit in Limburg rijker. Hierdoor wordt kunst lenen voor huidige én toekomstige abonnees toegankelijker en nog gemakkelijker.

Abonnees kunnen via de website van de Bonnefanten Kunstuitleen eerst de gewenste kunstwerken reserveren. Vervolgens kunnen deze op dinsdag en vrijdag van 9.00 – 16.00 uur bij het RICK-servicepunt opgehaald of ingewisseld worden.

Bonnefanten Kunstuitleen
De collectie van Bonnefanten Kunstuitleen bestaat uit ruim 6000 werken van gerenommeerde en jonge veelbelovende Nederlandse kunstenaars. Schilderijen, tekeningen, gouaches, foto’s, aquarellen, grafiek en sculpturen. Van groot tot klein. Abstract en figuratief. Door kunst te lenen kunnen mensen hun eigen smaak ontdekken, experimenteren met verschillende stijlen en een unieke uitstraling geven aan hun huis. Abonnementhouders van Bonnefanten Kunstuitleen hebben ook gratis toegang tot het Bonnefanten in Maastricht, Museum van Bommel van Dam en het Limburgs Museum in Venlo.

Vorig artikelKerk Baexem nieuw uitgiftepunt Voedselbank in Leudal
Volgend artikelOok de stadsbrouwerij opgenomen in de Weerter erfgoedroute