PostcodeStraatprijs van 162.500 euro valt in Grathem

GRATHEM – Een grote verrassing voor vijf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 6096 BM (straat: Pollaertshof) in Grathem. Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen in de trekking van de Postcode Loterij. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars deze week met het goede nieuws. 

De volgende bedragen zijn gewonnen:
– 50.000 euro (2 winnaars)
– 25.000 euro (2 winnaars)
– 12.500 euro (1 winnaar)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot. Winnaars Koen en Margot vertellen blij: “Nu kunnen we met de kindjes en de familie naar Nieuw-Zeeland. Dat is een lang gekoesterde wens van ons. Geweldig!”

Jos en Sally winnen op de valreep een PostcodeStraatprijs op hun oude postcode: “We zijn nét verhuisd, maar hadden onze loten toch nog op het oude adres laten staan. Ongelofelijk dat ons dit overkomt! Van deze prijs gaan we in het nieuwe huis een hobbykamer maken.”
Jos en Sally met de PostcodeStraatprijs-cheque van 50.000 euro

Groot feest in Grathem!